OHJAAJAHAKU

Jukuleiri -ohjaajaksi Kalajoen Hiekkasärkille 2.-5.8.2021!

Lähde mukaan innostamaan lapsia-ja nuoria liikunnan pariin!

Jukuleiri on pitkät perinteet omaava monipuolinen liikuntaleiri. Leiri on järjestetty vuodesta 1993 Kalajoen Hiekkasärkkien ainutlaatuisissa maisemissa aivan meren äärellä. Leirille osallistuu vuosittain n. 400, 8-14-vuotiasta lasta. Ohjaajia ja muuta henkilökuntaa leirille tarvitaan noin 70.

Haluatko kokemusta lasten-ja nuorten ohjaamisesta? Leiri on loistava mahdollisuus kokemuksen ja ammattitaidon lisäämiseen, jos opiskelet esimerkiksi kasvatus- tai liikunta-alaa? Hae mukaan Jukuleirin mahtavaan ohjaajaporukkaan, koe liikunnan iloa ja riemua sekä tutustu muihin leiriohjaajiin. Nuoriso-liikunta ja opetusalan opiskelijana huomioi mahdollisuus saada leiriohjaajan työstä opintopisteitä.

Leirin järjestää Keski-Pohjanmaan Liikunta ry eli Kepli, joka on liikunnan aluejärjestö. Keplin tehtävänä on edistää alueella liikunnan harrastamista monipuolisin keinoin ja leiritoiminnan järjestäminen on koulutusten ja kampanjoiden ohella yksi tärkeä tekijä tässä kokonaisuudessa. Jukuleirillä sekä ohjaajat, että leirin lapset, pääsevät kokemaan ainutlaatuisen leirielämyksen, jonka takaavat innostavat ohjaajat, hyvin toimivat järjestelyt, monipuoliset toimintapisteet, vierailu JukuParkissa sekä muut leirin kivat ohjelmanumerot kuten leiridisco. Leirillä sekä leiriläiset, että ohjaajat yöpyvät omissa teltoissa, mikä tuo oman pienen lisäjännityksensä ja tunnelman leiripäiviin.

Leiriohjaajan työ on palkitsevaa ja opettavaista. Leirillämme lapsen etu tulee aina ensin ja toivomme, että ohjaajan hymy ja "kisakunto" eivät hyydy pitkien leiripäivien aikana. Toivomme, että ohjaaja pakkaa leirille mukaan myös pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, eikä arkaile avun pyytämistä.

Tehtävät

Leirillämme on tarjolla vaihtelevia työtehtäviä mm. HIPPO-ryhmien ohjaajana, Lajiryhmien ohjaajana, toimintapiste-ohjaajana, ruokahuollossa, ensiavussa, infossa sekä kuva-/some -vastaavana. Vastuullisimmissa tehtävissä odotamme ohjaajan olevan 18-vuotias. Nuoremmat (yli 16-vuotiaat) ohjaajat voivat työskennellä leirillä myös useissa eri tehtävissä, esim. ruokahuollossa, toimintapiste-ohjaajina sekä apuohjaajina Laji- tai HIPPO-ryhmissä. Edellytyksenä leiriohjaajalle on, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet positiivinen ja reipas sekä oma-aloitteinen. Leirinjohtaja vastaa leiriohjaajien perehdyttämisestä ja koulutuksesta ennen leiriä sekä leirin aikaisesta turvallisuudesta ja sujuvuudesta yhdessä muiden leirin vastuuhenkilöiden kanssa.

Edellytykset ja korvaukset

Leirillä liikutaan lasten ehdoilla rennoin mielin ja hymy huulilla. Kilpaileminen ei ole leirillä ykkösasia, vaan tärkeintä on, että jokainen lapsi saa positiivisia kokemuksia liikunnan parista. Tavoitteena on opettaa lapsia nauttimaan liikunnallisesta elämäntavasta. Jos olet aktiivinen ja positiivinen, lasten kanssa toimimisesta nauttiva, täyden työpanoksesi leirille antava yli 16-vuotias nuori tai aikuinen, saatat olla juuri Jukuohjaajaksi sopiva henkilö!

Leiriohjaajan etuihin kuuluvat täysihoito leirillä (majoitus omassa teltassa), leiripäiväraha sekä tarvittaessa matkakorvaus. Leiriohjaajat saavat t-paidat ja uudet ohjaajat myös hupparit. Työpanoksestasi leiriohjaajat saavat työtodistuksen leirin päätyttyä. Kesäkuussa järjestetään ilmainen ohjaajakoulutus (johon kaikki ohjaajat lähtökohtaisesti osallistuvat), josta saa koulutustodistuksen. Leiriohjaajat ovat huippu-porukkaa, uusia ystäviä löytyy helposti samanhenkisistä ihmisistä ja moni palaa seuraavanakin vuonna leiriohjaajaksi.

Huom! Leiriohjaajien lapset pääsevät leirille erityisehdoin!

TÄSSÄ LINKKI OHJAAHAKULOMAKKEESEEN.

Jos ohjaaminen kiinnostaa käy tekemässä ohjaajahaku. Lisätietoja saat:

eeva-maria.franti@kepli.fi, 0440-916074   
Jukuleiri
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat