Hae mukaan ohjaajaksi!
7.3.2019 13:24 Uutiset / Jukuleiri

Hae mukaan iloiseen ohjaajaporukkaan!

Vieläkö mietit hakemista ohjaajaksi? Nyt on aika tarttua tilaisuuteen. Ensimmäiset ohjaajavalinnat tehdään maaliskuun loppupuolella, joten kannattaa pikaisesti käydä täyttämässä ohjaajahakulomake.

Ohjaajana saat huikean leirikokemuksen ja osa ohjaajista tuleekin joka kesä uudelleen. Leirikokemuksen lisäksi saat leiripäivärahan ja korvauksen matkoista sekä täysylläpidon leirin ajaksi. Ohjaajaksi haettaessa voit esittää toiveen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Lajileirilajien lisäksi sinun on mahdollista päästä esittelemään toimintapisteelle juuri Sinun omaa lajiasi - ehdota sitä kokeilulajiksi. HIPPO- lajileiri- tai toimintapisteohjaajien tehtävien lisäksi tarvitsemme henkilöitä ensiapuun, ruokahuoltoon ja infomökkiin. Ohjaajaksi ilmoittautumisesta ja ohjaajana toimimisesta saat lisätietoa täältä.

Opiskelija, kiinnostaako opintopisteet leiristä? Leirin aikana on mahdollista suorittaa opintopisteitä, pystymme vastaanottamaan muutaman ohjausnäytönkin. Ole yhteydessä nuoriso- ja koulutuspäällikköön, niin räätälöidään koulusi kanssa Sinulle sopiva opintokokonaisuus leiristä.


   
Jukuleiri
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat