Jukuleirillä ylitettiin 200 ilmoittautuneen rajapyykki
15.4.2019 14:51 Uutiset / Jukuleiri

Mukana nyt jo yli 200 leiriläistä

Jukuleirin 200 ilmoittautuneen rajapyykki rikottiin viime viikolla. Luvassa on hieno 26. leiri Kalajoen Hiekkasärkillä!

Kiinnostaako jalkapallo, lentopallo tai salibandy? Palloilulajien lajileireillä on luvassa laadukasta ohjausta, kokeneiden ja koulutettujen lajiharrastajien vetäessä toimintaa. Salibandya pelataan Kalajoen Ymmyrkäisentien liikuntasalissa, jalkapalloa Merenojan liikuntakeskuksessa ja lentopalloa Pohjankylän koulun salissa. Valitsemassasi lajissa et aiempaa lajikokemusta tarvitse, tule siis rohkeasti mukaan!

Muistathan myös ihanan ja monipuolisen Hippoleirin? Hippoleirillä pääset tutustumaan laajaan lajikirjoon ja löydät ehkä mukavan uuden harrastuksen.

Ajankohtaiset ilmoittautumistiedot jokaisesta lajileiristä löydät osoitteesta http://www.jukuleiri.fi/uutiset/7412/ilmoittautumistilanne .

Lajiharjoitusten ja tutustumislajien lisäksi leirillä pääset muun muassa leiridiscoon Merisärkille, polskimaan Jukuparkiin ja hyvällä säällä tietysti pulikoimaan mereen. Aktiviteettien välillä nautitaan maukasta Junkkarien valmistamaa leiriruokaa. Leirillä saat uusia ystäviä ja unohtumattoman kokemuksen, ethän siis unohda ilmoittautua mukaan!


Leiriä mukana tekemässä:


   
Jukuleiri
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat