Uusia lajivaltauksia Jukuleirille
28.5.2019 10:31 Uutiset / Jukuleiri

Jukuleirillä päästään tänä kesänä kokeilemaan jousiammuntaa ja muita uusia toimintapisteitä

26. Jukuleiri Kalajoen Hiekkasärkillä lähestyy, leiri järjestetään 29.7.-1.8.2019. Jukuleiri on matalan kynnyksen liikuntaleiri, joka on tarkoitettu kaikille 8-14 –vuotiaille.

Leirille tuovat monipuolisuutta jälleen kerran lukuisat eri toimintapisteet. Kesälle 2019 olemme saaneet mukaan uusia lajeja toimintapisteille, joita ei aiemmin Jukuleirillä ole nähty. Viimeisimpänä Jukuleirille on vahvistunut jousiammunnan toimintapiste, jota vetämässä ovat SM-tason ampujat Himangan roimasta. Lisäksi kokeilemaan pääsee muun muassa judoa, cheerleadingiä ja hiekkapesistä. Mukana lajikokeiluissa ovat tietenkin myös suuren suosion saavuttaneet korikiipeily, streetdance ja soveltava liikunta Tuomo Himangan ohjauksessa.

Olethan jo ilmoittautunut leirille? Yleisleiri Hipossa pääset tutustumaan laajaan lajikirjoon, noin 13 eri toimintapisteeseen. Lajileirin voit valita yhdeksästä eri vaihtoehdosta mieluisen lajin ja pääset harjoittelemaan valitsemassasi lajissa neljänä päivänä viikossa, tämän lisäksi pääset tutustumaan kolmeen eri lajin toimintapisteeseen.

Lajikokeiluiden ja lajiharjoitteiden lisäksi Jukuleirillä on jälleen paljon muutakin ohjelmaa. Leiriläiset pääsevät vierailemaan JukuParkissa, kylpylä SaniFanissa ja testaamaan joukkuehenkeä tiimiradalla, perinteinen leiridisco ja leffailta ovat myös osa Jukuleirin ohjelmaa.


   
Jukuleiri
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat