Leiri liikuttaa jälleen noin 400 lasta ja ohjaajaa
10.7.2019 8:22 Uutiset / Jukuleiri

Kohta nähdään Jukuleirillä!

26. Jukuleiri lähestyy, onhan teltan kokoamista harjoiteltu ja makuupussissa nukkumisen treenit jo aloitettu? Perinteeksi muodostunut Jukuleiri on kerännyt jälleen yli 300 leiriläistä. Leiriläisiä ohjaajineen voit bongata Kalajoen Hiekkasärkkien alueelta 29.7.-1.8. välisenä aikana. Leiriläisen tunnistat iloisen punaisesta leiri t-paidasta ja ohjaajan kirkkaan keltaisesta leiripaidasta.

Leirijännitys alkaa kutitella vatsan pohjassa itse kullakin. Leiriläisille mieleenpainuvan leirikokemuksen varmistaa iloinen leiritiimimme. Leiritiimissämme on noin 55 ohjaajaa ja noin 10 Euroopasta saapunutta vapaaehtoista nuorta, luvassa toista kertaa kansainvälistä leiritunnelmaa. Jotta leirikokemus olisi mahdollisimman miellyttävä, ohjaajamme ovat jo käyneet ensimmäisen ohjaajakoulutusosion ja päässeet suunnittelemaan sekä kehittämään Jukuleiriä.

Leirin lukujärjestys on säilynyt pääpiirteittäin aiempien vuosien kaltaisena. Leiritiimimme on valmiina vastaanottamaan lapsia maanantaina 29.7. klo 11.00 alkaen. Lounaan ja leirin avajaisten jälkeen lajileiriläiset pääsevät ensimmäiseen lajiharjoitukseen ja Hipporyhmät suuntaavat toimintapisteille. Leiriohjelmassa on lajiharjoitteiden ja toimintapisteiden lisäksi runsaasti ohjeisohjelmaa, muun muassa vierailu Jukuparkiin, disco Merisärkillä, tiimirata ja leirivieraat. Leirivieraita saadaankin tänä kesänä usean lajin parista, mukana on jousiampujia, ratakelaaja ja pesäpalloilija – kaikki oman lajinsa huipulta! Kotijoukoillakin on mahdollisuus päästä tutustumaan pesäpalloilijan arkeen torstaina leirin päättäjäisissä klo 13.30-14.30, olette lämpimästi tervetulleita!

Jännittääkö kotijoukkoja, iskeekö ikävä? Ei hätää leiriläisillä on mahdollisuus soittaa kotiin päivittäin! Leiriläisten puhelimet säilytetään lukitussa mökissä leirin ajan ja puhelinaikaa on päivittäin noin 30 minuuttia. Huomioithan, että puhelinta ei ole mahdollista leirin aikana ladata. Puhelinajat ovat kaikilla leiriläisillä yhtenevät: maanantaina noin klo 18.00, tiistaina, keskiviikkona ja torstaina noin klo 12.00. Leiriläisellä ei tarvitse olla mukanaan omaa puhelinta, puhelinaikana leiriläisiä palvelee leiripuhelin ONNI, Onnilla voit soittaa kotiin hintaan 0,50€/puhelu. Mikäli saat puhelinaikaan puhelun PREPAID –numerosta, puhelu on todennäköisesti leiriltä. Leirin ajan tavoitat meidät 24/7 INFO-puhelimesta 046 6111 956.


   
Jukuleiri
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat