Jukuleirin-järjestäjät noudattavat Koronaviruksen osalta viranomaisten
12.3.2020 8:57 Uutiset / Jukuleiri

Koronaviruksen osalta Jukuleirin-järjestäjänä noudatamme viranomaisten suosituksia

Päivitetty 12.3.2020 klo 11.20

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli) noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia leirien ja muiden tapahtumien järjestelyjen suhteen koronavirus covid-19 -epidemiatilanteessa. Toistaiseksi Suomi on epidemian rajausvaiheessa. Covid-19 tartuntariski Suomessa on pieni eikä ihmisten maahantuloa tai kokoontumista tapahtumiin rajoiteta.

Kepli tekee tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa koronavirustilanteen seurannassa. Epidemiatilanne on julistettu pandemiaksi WHO:n osalta ja tilanne muuttuu jatkuvasti ja kansainväliset tutkimusryhmät tuottavat viruksesta päivittäin uutta tietoa. Siksi lähitulevaisuuden tilannetta, saati vaikutusta kesän Jukuleiri-tapahtumaan tai muihin tapahtumiin on mahdotonta ennustaa. Kepli seuraa tilannetta ja päivittää

ajantasaista tietoa koronavirusepidemian vaikutuksista kotisivuillaan.

- Peruutamme tai siirrämme kaikki suuremmat maaliskuulle ja huhtikuulle sovitut yleisö -ja koulutustilaisuudet toukokuulle ja osan jopa alku syksyyn. Esimerkiksi Kalajoelle suunniteltu "Nuoren urheilijan terveys"-ilta siirretään toukokuulle. Myös "Valmentajalla on väliä"-seminaari siirretään alkusyksyyn. Suunnitelmia on jo tehty ja niitä tarkennetaan koko ajan saatuamme lisäinformaatiota, kertoo aluejohtaja Petri Harsunen Keplin toimintaan torstai-aamupäivällä tehdyistä linjauksista.

- Ennakkkoon tilattujen pienryhmäkoulutuksien osalta mietimme tilaajan kanssa niiden siirtämistä sekä kiinnitämme erityistä huomiota kouluttajan terveydentilaan sekä koulutusten vastuulliseen järjestämiseen mm. desinfiomillla koulutuksissa käytettävät liikuntavälineet. Lisäksi koulutukseen osallistujia informoidaan erillisellä ohjeella.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, petri.harsunen(a)kepli.fi, puh. 0400-365 607

Linkki THL:n sivuille:https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19


   
Jukuleiri
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat