Hae ohjaajaksi Syysleireille Kokkolaan ja Kalajoelle!
26.8.2020 13:35 Uutiset / Jukuleiri

Haluatko kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta? Hae mukaan Syysleirin mahtavaan ohjaajaporukkaan! Leirin aikana kehität ohjaamiskokemusta, koet liikunnan iloa ja riemua sekä tutustut muihin leiriohjaajiin. Syysleiri sopii myös osaksi kasvatus- ja liikunta-alan opintoja.


Syysleiri Kokkolassa 12-14.10.2020 maanantai-keskiviikko, leirin pääkeskuksena toimii Hollihaan koulu

Syysleiri Kalajoella 20-22.10.2020 tiistai- torstai, leirin pääkeskuksena toimii Merisärkät Hiekkasärkillä

TEHTÄVÄT:

Leirin aikana ohjaajat toimivat etukäteen sovituissa tehtävissä kuten; toiminta lajipisteellä, ryhmänohjaaja, ensiapu, info jne. Edellytyksenä leiriohjaajalle on, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet positiivinen ja reipas sekä oma-aloitteinen, aiempi ohjauskokemus ei ole välttämätöntä.

Leirillä liikutaan lasten ehdoilla rennoin mielin ja hymy huulilla. Kilpaileminen ei ole leirillä ykkösasia, vaan tärkeintä on, että jokainen lapsi saa positiivisia kokemuksia liikunnan parista. Tavoitteena on opettaa lapsia nauttimaan liikunnallisesta elämäntavasta. Jos olet aktiivinen ja positiivinen, lasten kanssa toimimisesta nauttiva, täyden työpanoksesi leirille antava yli 16-vuotias nuori tai aikuinen, saatat olla juuri Syysleirille sopiva henkilö!

Leiriohjaajan etuihin kuuluvat ruokailut (lounas ja välipala), leiripäiväraha sekä tarvittaessa matkakorvaus. Leiriohjaajat saavat työtodistuksen leirin päätyttyä. Ohjaajat saavat perehdytyksen leiritoimintaan ennen syysleiriä.

Syysleirin järjestelyissä seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita koskien koronavirustilannetta.


Lue lisää Keplin nettisivuilta: https://kepli.fi/8348/ohjaajahaku-kokkolan-syyslei...

https://kepli.fi/8366/ohjaajahaku-kalajoen-syyslei...

Lisätietoja leireistä: Eeva-Maria Fränti 0440916074/eeva-maria.franti@kepli.fi


   
Jukuleiri
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Leiripäivä
 
 Koulutuspäivä
 
 Tiedotus
Kategoriat