Watching the Sunset

2021 leirikesä peruttu

Jukuleiri 2021 jää väliin koronan takia

Kesän 2021 Jukuleiri on jouduttu perumaan epävarman koronatilanteen vuoksi. Koronapandemian takia lasten ja nuorten liikuntaleiriä, Jukuleiriä, ei voida järjestää turvallisesti kesällä 2021. Tämä on toinen kerta, kun jo vuonna 1993 alkanut Jukuleiri-perinne jää väliin, mutta järjestäjät Keplissä haluavat toimia vastuullisesti. 

-Päätöksen takana oli vahva kantamme siihen, että leiri tulee järjestää terveys ja turvallisuus edellä, mikä olisi ollut tässä tilanteessa hyvin haasteellista. Vielä tulee aika, kun pääsemme kokoontumaan Jukuleirin merkeissä Kalajoen Hiekkasärkille.

 

Muistetaan liikkua ja ulkoilla niin mieli pysyy virkeänä, kertoo Keski-Pohjanmaan Liikunnan Jukuleirin tapahtumakoordinaattori Eeva-Maria Fränti. -Tarkoituksena on kuitenkin järjestää syksyllä leiritoimintaa, josta tiedotamme lisää kesän edetessä ja toivomme että näemme teidät siellä!

 

Kesän 2022 leirin ilmoittautuminen alkaa vuoden alusta

 

Jukuleiri 2022 järjestetään 1-4.8.2022 Hiekkasärkillä. Ilmoittautuminen leirille avataan alkuvuodesta. Jukuleirin tapahtumista pysyt parhaiten ajantasalla, kun seuraat leirin nettisivuja www.jukuleiri.fi tai Instagram-tiliä @jukuleiri

Modern Dance Teacher

osallistumis-maksu?

Palautamme jo ilmoittautuneiden osallistumismaksut täysimääräisinä, niille tileille, joista maksu oli maksettu

seuraava jukuleiri?

Kesän 2022 leiri järjestetään 1.-4.8.2022 ja syksylle järjestämme leiritoimintaa.

Pysy kuulolla!

Pysytään terveenä :)

Muistetaan liikkua ja ulkoilla, koronarajoitukset huomioonottaen. Aurinkoista ja turvallista kesää!