Campfire in Forest

Mikä Jukuleiri?

Jukukesä on kaikille!

Jukuleiri on matalan kynnyksen liikunnallinen kesäleiri!

2.-5.8 Keski-Pohjanmaan Liikunta ry ja lajit järjestävät jo 27. jukuleirin. 

Liikunnalliset leiriperinteet käynnistyivät Kalajoella elokuun alussa 1993. Leiri tarjoaa liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14-vuotiaille tytöille ja pojille.


Leirillä koetaan suuren telttaleirin huumaa, tutustutaan laajaan lajikirjoon sekä saadaan nauttia ammattitaitoisista ja koulutetuista ohjaajista ja lajikouluttajista. Leiri tarjoaa reiluja urheilukaveruuksia sekä loistavat puitteet eri lajeille sekä ainutlaatuisen merellisen luonnon hiekkarantoineen. Jukuleirin tavoitteena onkin tutustuttaa leiriläiset eri liikuntalajien saloihin

Valitse laji- tai yleisleiri

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:

Yleisleiri, missä pääset kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja ja tekemistä on varmasti.                  Uusia tuttavuuksia, aktiviteetteja ja leirielämää; huippua!

Lajileiri, missä sinulla on valittavanasi laji 12 eri vaihtoehdosta. Voit valita lajin jota olet                aina halunnut päästä testaamaan tai sen mitä vapaa-ajallakin harrastat. Tällä                  leirillä pääset syventymään enemmän tiettyyn lajiin, perinteisen

               leirikokemuksen lisäksi!

Lajileri tai Hippo-yleisleiri!

Etkö tiedä kumman valitset? Lue lisää:

Jukuleiri 2017 logo.jpg

Historia

  JukuJuku-leirin syntyhistoria juontaa SVUL:n Keski-Pohjanmaan piirin viimeisiin toimintavuosiin. Liikuntaleiri käynnistyi Nuoret Seurajohtajat -koulutuksen kehitysprojektina vuonna 1993. Yhteistyö Kalajoen Hiekkasärkkien alueen toimijoiden kanssa onnistui heti alkuvuosista alkaen erinomaisesti ja yhteistyö on jatkunut jo yli 20 vuoden ajan.

  Leirille osallistuu vuosittain 400 -600 lasta ja nuorta ohjaajaa. Majoitus on aina ollut osallistujien omissa teltoissa maankuululla leirintäalueella. Kalajoen kaupunki ja urheiluseurat ovat olleet leirin yhteistyötahoina alusta alkaen!

Happy Twins

Sisarus-ALE

Onko perheestänne kaksi osallistujaa?

Kiinnostaisiko pikkusiskoa tai veljeä lähteä mukaan kokeilemaan Jukuleiriä?

Mikäli sisaruksia on tulossa kaksi tai enemmän niin ole yhteydessä toimistolle!