top of page
Friends in a Tent

Usein

kysytyt

kysymykset

Lapseltani unohtui tavaroita leirille. Mistä voin kysyä löytötavaroita?

Täältä löydät meille jääneet löytötavarat.

Säilytämme unohtuneita tavaroita toimistollamme (Torikatu 16 A 2, Kokkola) kolme kuukautta leirin jälkeen. Unohtuneita tavaroita voi kysellä sähköpostitse: eeva-maria.franti@kepli.fi. Unohtuneet tavarat palautetaan omistajalle postituskulujen hinnalla tai hakemalla ne toimistoltamme sovitusti.

Mikä on leirin aikataulu?

Leirille saavutaan tiistaina 4.6 klo 10-12 välisenä aikana. Leiri päättyy perjantaina 7.6 klo 14.30 mennessä ja halutessaan vanhemmat voivat saapua klo 12.30 lähtien avustamaan lasta pakkaamisessa. Leirin yhteiset päättäjäiset vietetään Merenojan yleisurheilukentällä perjantaina 7.6. klo 13.30-14.30 ja sinne voivat osallistua kaikki halukkaat. Leirikirjeessä kerrotaan tarkemmin koko leirin aikatauluista.

Voiko lapseni osallistua lajileirille vaikka ei harrasta kyseistä lajia?

Tietysti voi! Jukuleiri on matalan kynnyksen kesäleiri, jossa lapsella on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan lajia mikä häntä kiinnostaa!

Lapseni on liian nuori / vanha. Voiko hän silti osallistua leirille?

Myös hieman nuoremmat ja vanhemmat voivat osallistua Jukuleirille. Toivomme että vanhemmat ottavat huomioon lapsen ikätason ja arvioivat pystyykö hän osallistua. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä Eeva-Maria Fräntiin eeva-maria.franti@kepli.fi tai 0440916074.

Voiko lapsi osallistua leirille mikäli hänellä on allergioita / erityisruokavalio?

Kyllä voi! Ilmoitattehan allergiat, erityisruokavaliot ja muut erityistä huomiota vaativat seikat ilmoittautumisen yhteydessä.

Lapseni haluaisi yöpyä samassa luokkahuoneessa kaverinsa kanssa, onko se mahdollista?

Samassa luokkahuoneessa yöpyminen pystytään järjestämään saman sukupuolisten kesken. Ilmoitattehan kaveritoiveen ilmoittautumisen yhteydessä. Leiriläiset sekä ohjaajat on jaettu erikseen tyttöjen ja poikien luokkiin.

Milloin leirikirje saapuu?

Leirikirjeet lähetetään ennen leiriä huoltajien sähköpostiin. Leirikirjeessä on tärkeää tietoa leirin järjestelyistä. Huolehdithan siis ilmoittautumisen yhteydessä, että kirjaat sähköpostin oikein. Leirikirje 2022 on lähetetty 27.6.2022 niille, jotka ko. päivämäärään mennessä ovat ilmoittautuneet. Mikäli et ole saanut postia ja olet ilmoittautunut jo aiemmin, olethan tästä yhteydessä leirin infoon. 27.6.2022 jälkeen ilmoittautuneille leirikirje lähetetään kunkin viikon maanantaina. 

Voiko lapseni yöpyä jossain muualla?

Turvallisuussyistä kaikki lapset sekä ohjaajat nukkuvat saman katon alla luokkahuoneisiin jaettuna. Leirillä on koko ajan mukana aikuisia ohjaajia sekä erillinen yövartiointi, jotka auttavat mikäli koti-ikävää ilmenee. Lapsilla on aina joku aikuinen, johon voi turvautua leirin aikana. 

Huomioithan, että leirillä nukutaan koulumajoituksessa, leiri on siis yön yli leiri. Leirin henkilökunnalla tulee olla koko ajan tieto koululla yöpyvistä henkilöistä, joten leirin aikana poistuminen yöksi kotiin ole mahdollista turvallisuussyistä. Mikäli lapsi poistuu leiriltä, leiri päättyy tähän eikä rahoja palauteta.

Milloin leirikirje saapuu?

Leirikirje lähetetään huoltajien sähköpostiin noin 2 viikkoa ennen leirin alkamista. Mikäli leirikirje ei ole tullut perille, olethan yhteydessä: eeva-maria.franti@kepli.fi

Miten saan yhteyden lapseeni leirillä?

Leirille ei tarvitse ottaa omaa puhelinta mukaan, sillä yhteyden infoon saa ympäri vuorokauden. Mikäli kuitenkin lapsi haluaa ottaa puhelimen mukaan, sitä saa käyttää lounastunnin aikana 30 minuuttia. Ajatuksena on, että tuona aikana lapsi voi soittaa leirikuulumiset kotiin. Leirille saavuttaessa keräämme ja nimikoimme lasten puhelimet infopisteelle talteen. Näin puhelimet pysyvät tallessa leirin ajan ja turvaamme kaikkien yksityisyyden leirin aikana. Muistathan pistää puhelimen äänettömälle ja poista mahdolliset herätykset/muistutukset.

Entä jos lapseni sairastuu tai loukkaantuu leirillä?

Leiriohjaajamme ovat ensiapukoulutettuja ja osaavat toimia tilanteen vaatimalla tavalla. Leirialueella on myös ensiapupiste. Olemme aina yhteydessä vanhempiin mikäli lapsi sairastuu tai loukkaantuu leirin aikana. Leiriläisillä on voimassa vakuutus leirin aikana sattuvien tapaturmien varalle.

Mitä jos tulee myrsky ja koko leiriviikon sataa vettä?

Sateisemman sään sattuessa toiminta jatkuu säänmukaisissa varusteissa! Tulemme ohjeistamaan leirikirjeessä mitä kaikkea tulee pakata mukaan, jotta leiristä selvitään kuivin jaloin.

Miten leirillä ruokaillaan, voiko mukaan ottaa herkkuja?

Lapsille tarjotaan leirin puolesta aamiainen, lounas, päivällinen sekä iltapala. Koska leirillä liikutaan todella paljon, lapsille saattaa toisinaan tulla nälkä ruokailuiden välissä. Jotta mahdolliseen hiipivään nälkään ei syötäisi pelkästään herkkuja, toivomme, että pakkaatte lapsille mukaan myös hieman terveellisempiä välipalavaihtoehtoja. Leirin aikana reppuun on helppo pakata esimerkiksi välipalapatukka, jonka leiriläinen saa syödä tarvittaessa harjoitusten aikanakin. Näin jaksetaan liikkua ja pysyä virkeänä koko leirin ajan. 

Leirillä toimii leirikioski, joka on avoinna päivällisen jälkeen. Suosittelemme, että leirikioskiin varataan herkkurahaa enintään 20€. Leirille voi ottaa mukaan myös kohtuullisen määrän herkkuja kotoa.

Camping

Jäitkö vastausta vaille?

Ota yhteyttä!

bottom of page