Portrait of Happy Girls Tying Shoes

Supersuosittu

Lajileiri

Lajileirit ovat 8-14 -vuotiaille, jotka haluavat Jukuleirikokemuksen mutta keskittyä pääasiassa omaan lajiinsa!

Mikä lajileiri?

Lajileirillä pääset keskittymään juuri siihen lajiin, josta olet eniten kiinnostunut. Valittavissa on 12 eri leiriä, joista jokaisessa on lajiin erikoistuneet, ammattitaitoiset valmentajat. Unohtamatta tietenkään leirikavereita saman lajin edustajista!

Lajileiri ei ole pelkkää treeniä ja tekniikan hiomista, vaan sisältää samat peruselementit kuin perinteinen hippoleirikin! 

Valitse näistä lajeista

Jalkapallo

Jalkapallon lajileirillä Kaikki pelaa! Jalkapallon lajitreenit toteutetaan keskustassa Merenojan urheilualueella. Harjoituksia vetävät lajitaustan omaavat innokkaat ohjaajat. Harjoituksia on neljä kertaa reilun kahden tunnin verran. Jalkapallon lajileiri on kerännyt yleensä suuren osallistujajoukon ja sitä myötä mahtavan joukkuehengen. Iso ryhmä on taannut sen, että jokaiselle löytyy taitotason mukaista ja tarpeeksi haastavaa harjoitetta ja samantasoisia pelikavereita.

Nimet%C3%B6n%20suunn_edited.png

Salibandy

Salibandy on peli meille kaikille. Salibandyn lajileirillä käydään läpi mm. sääntöjä, lajin tekniikaa, liikkumista ja tietysti pelataan. Salibandyn lajileiriläisillä on mahdollisuus myös osallistua yleisurheilijoiden monipuoliseen alkuverryttelyyn ja fyysisiä ominaisuuksia kehittäviin harjoitteisiin. Lajiharjoitukset toteutetaan aamupäivisin ja näin aikaa jää lajitutustumisiin, toimintapisteisiin sekä yhteisiin ohjelmanumeroihin.

Telinevoimistelu

Telinevoimistelu on taitoa, nopeutta, ketteryyttä ja montaa muuta ominaisuutta kehittävä laji. Telinevoimisteluun voi tulla mukaan vaikka ei aiempaa lajikokemusta olisikaan. Lajiharjoitukset toteutetaan osaavien lajivalmentajien johdolla. Treenipaikalle siirrytään leirin yhteiskuljetuksella. Lajikoulutuksesta vastaavat Kalajoen Voimistelijoiden seuran ammattitaitoiset valmentajat.

Lajiharjoituksia on neljä kertaa, reilu kaksi tuntia kerrallaan. Voimistelijat voivat halutessaan osallistua päättäjäsissä esitettäviin ohjelmanumeroihin. 

Lajileiri järjestetään yhteistyössä Kalajoen Voimistelijoiden kanssa.

Uinti

Uintiharjoitukset (4 x 2,5 tuntia) pidetään kylpylä Sani Fanin kuusirataisessa ja 25 metriä pitkässä altaassa. Lajiharjoituksissa keskitytään jokaisen taitotasoa vastaaviin harjoitteisiin. Lajileirillä käydään läpi hengenpelastuksessa tarvittavia taitoja.Pulahda mukaan uinnin lajileirille!

Cheerleading

 Ylivieskan PTC:n ammattitaitoiset ohjaajat toimivat lajin valmentajina. Pääset tutustumaan nostojen, pyramidien, akrobatian ja todellisen hauskanpidon maailmaan hyvässä seurassa.Mukaan mahtuu 40 osallistujaa.

Parkour

Vuonna 2021 ensimmäisen kerran järjestettävä parkour-leiri sopii kaikenikäisille pojille ja tytöille.

Leirillä harjoitellaan liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen hyödyntäen erilaisia maastoja!

Yleisurheilu

Valmiit, paikoillanne, hep! Yleisurheiluleirillä tutustutaan koulutettujen ohjaajien johdolla yleisurheilulajeihin. Jos Sinulla on mielessä jokin tietty yleisurheilulaji, pystyt harjoitella sitä ohjatusti leirin ajan. Yleisurheiluharjoituksissa tehdään monipuoliset alkulämmittelyt. Kalajoen Merenojan kenttä tarjoaa yleisurheilun lajiharjoituksille loistavat olosuhteet. Halukkailla on mahdollisuus suorittaa Kasva Urheilijaksi -testistön testejä ja saada niistä palautetta. Testipisteen järjestää Kalajoki Akatemia.

Showtanssi

Showtanssin leirillä liikutaan rytmikkäästi neljä reilun kahden tunnin harjoituskertaa osaavien ohjaajien johdolla. Tällä lajileirillä on tarjolla hyvää fiilistä, hauskoja kuvioita ja hyvää musiikkia.