top of page
Portrait of Happy Girls Tying Shoes

Supersuosittu

Lajileiri

Lajileirit ovat 8-14 -vuotiaille, jotka haluavat Jukuleirikokemuksen mutta keskittyä pääasiassa omaan lajiinsa!

Mikä lajileiri?

Lajileirillä pääset keskittymään juuri siihen lajiin, josta olet eniten kiinnostunut. Valittavissa on 7 eri leiriä, joista jokaisessa on lajiin erikoistuneet, ammattitaitoiset valmentajat. Unohtamatta tietenkään leirikavereita saman lajin edustajista!

Lajileiri ei ole pelkkää treeniä ja tekniikan hiomista, vaan sisältää samat peruselementit kuin perinteinen hippoleirikin! 

Valitse näistä lajeista

Jalkapallo

Jalkapallon lajileirillä kaikki pelaa! Jalkapallon lajitreenit toteutetaan Merenojan urheilualueella. Harjoituksia vetävät lajitaustan omaavat innokkaat ohjaajat. Harjoituksia on neljä kertaa reilun kahden tunnin verran. Jalkapallon lajileiri on kerännyt yleensä suuren osallistujajoukon ja sitä myötä mahtavan joukkuehengen. Iso ryhmä on taannut sen, että jokaiselle löytyy taitotason mukaista ja tarpeeksi haastavaa harjoitetta ja samantasoisia pelikavereita.

Nimet%C3%B6n%20suunn_edited.png

Pallopelit

Pallopeleissä pääset tutustumaan useampiin pallolajeihin. Pallopelien lajileirillä käydään läpi mm. sääntöjä, lajien tekniikkaa, liikkumista ja tietysti pelataan. Lajeina mm. salibandya, korista, jalkapalloa sekä mailapelejä. Lajiharjoitukset toteutetaan aamupäivisin ja näin aikaa jää lajitutustumisiin, toimintapisteisiin sekä yhteisiin ohjelmanumeroihin.

Telinevoimistelu

Pääset tutustumaan nostojen, pyramidien, akrobatian ja todellisen hauskanpidon maailmaan hyvässä seurassa. Telinevoimistelussa tekniikka ja esteettisyys yhdistyvät voimaan ja liikkuvuuteen, jotka yhdessä johtavat äärimmäiseen taituruuteen.

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu sopii kaikenikäisille pojille ja tytöille. Leirillä harjoitellaan liikkumaan mahdollisimman sulavasti yhteisten koreografioiden tahdissa. Joukkuevoimistelussa suoritetaan monipuolisesti vartaloliikkeitä, hyppyjä, tasapainoja ja piruetteja.

Yleisurheilu

Valmiit, paikoillanne, hep! Yleisurheiluleirillä tutustutaan koulutettujen ohjaajien johdolla yleisurheilulajeihin. Jos Sinulla on mielessä jokin tietty yleisurheilulaji, pystyt harjoitella sitä ohjatusti leirin ajan. Yleisurheiluharjoituksissa tehdään monipuoliset alkulämmittelyt. Kalajoen Merenojan kenttä tarjoaa yleisurheilun lajiharjoituksille loistavat olosuhteet. Halukkailla on mahdollisuus suorittaa Kasva Urheilijaksi -testistön testejä ja saada niistä palautetta. Testipisteen järjestää Kalajoki Akatemia.

Showtanssi

Showtanssin leirillä liikutaan rytmikkäästi osaavien ohjaajien johdolla. Tällä lajileirillä on tarjolla hyvää fiilistä, hauskoja kuvioita ja hyvää musiikkia. 

bottom of page